Розважальні вечори

У Вільногірську до Дня матері проведуть благодійний концерт

Концерт до Дня матері
Концерт до Дня матері/ фото Олег Ярошенко

Концерт до Дня матері під назвою «Все починається з мами» подарує вільногірцям зразкова студія Олега Ярошенка. Пройде він біля спортивного комплексу «Авангард».

Концертом заплановано 40 номерів. Перед гостями заходу виступатимуть 11 солістів, зокрема Рената Дробаха, Аміна Литвиненко, Марія Перепєчкіна, Михайло Чергінець, Вікторія Кушнаренко, Ілона Мовсісян, Мирослава Ярошенко, Тетяна та Людмила Дрозд. Виконавці готують патріотичний репертуар та класичної французької музики.

Організовують концерт за підтримки міського голови Вільногірська Володимира Василенка, ГО «Об’єднання учасників АТО Вільногірська» на чолі з Олегом Трофименком та Військової адміністрації Кам’янського району. Охочі можуть залишити донат на потреби ЗСУ. 

На гостей чекає живий звук.

«Ми проводимо благодійний концерт, в першу чергу, щоб підтримати наших військових. Також висловити вдячність військовослужбовцям нашого міста, які наразі захищають Україну», – розповів Вільногірськ IN.UA керівник студії естрадного співу Олег Ярошенко.

Читайте також:

Вільногірськ живе тут – Facebook, Telegram, Instagram

Інші заходи

Парки
Розважальні вечори Святкові вихідні у Кам’янському: парки запрошують на відкриття сезону

Парки Кам’янського починають літній сезон роботи. До Великодня у Центральному та Лівобережному парках проведуть розважальні заходи. Долучитися до свята запрошують місцевих жителів та гостей міста. […]

Стендап
Розважальні вечори Імпровізаційний стендап – Володимир Шумко & Лєра Мандзюк

Для жителів та гостей Дніпра виступатимуть Володимир Шумко та Лєра Мандзюк. Лєра Мандзюк – учасниця «Жіночого Кварталу» та декількаразова переможниця «Розсміши коміка». Вова Шумко – […]