Покращення умов ВПО: до Вільногірська завітали волонтери з Нідерландів

Буянова Єва 15:30, 12 Жовтня 2024
Покращення умов ВПО/ фото Вільногірська міська рада

Маріка Дроохсма з міжнародної миротровчої організації ПАКС Нідерланди та представники БФ «БО «Карітас Камʼянське» завітали в офіс ГО «МИ МАШТАБУЄМО ДОБРО» з метою моніторингу реалізації проєкту щодо покращення умов ВПО та їх інтеграції у Вільногірську міську територіальну громаду

Про це повідомляє Вільногірська міська рада. 

Лілія Хрустальова, голова голова громадської організації, показала гостям приміщення з ремонтними роботами, серед яких кімнати для прийому лікарів Сєвєродонецького консультативно-діагностичного центру та міжнародної організації «Лікарі світу», кімната для психологічної підтримки дітей, кімнати гігієни та кухня. 

Лілія Хрустальова поділилась досвідом співпраці з іншими, разом з ким реалізовує допомогу. 

Благодійників повʼязують задуми у всебічній підтримці у центрах, підтримку ментального здоровʼя та забезпечення житлом та речами ВПО. 

Читайте також: 

Підписуйтесь

Новий маркетплейс від monobank: коли відкриття

Дмитро Бойцун Бойцун Дмитро 15:30, 18 Жовтня 2024
платіжна картка / фото Monobank

Запуск маркетплейсу під назвою “Market by mono” запланований на 21 жовтня. На старті проєкту там будуть представлені три категорії: ґаджети, смартелектроніка та компʼютерна техніка.

Про це розповів бізнесмен та співзасновник monobank Олег Гороховський.

За словами Гороховського, клієнти зможуть придбати техніку без переплат та прихованих тарифів за програмою «Покупка частинами». Маркетплейс обіцяє покупцям те, що вони очікують від сервісу – простоту, впевненість, економію часу та гарне ставлення до себе.

Для партнерів маркетплейсу підготовлені особливі тарифи, як заявив бізнесмен, які в 3-5 разів нижчі ніж в конкурентів, а рівень співпраці та підтримки має бути простим та без зайвих комунікацій.⠀

“Market by mono, так він називається, це наша спроба зробити щось особливе в e-commerce. Судити його суворо відразу, звичайно, не варто – він ще зовсім малюк і попереду довгий, складний шлях. Ми хочемо дати клієнтам те, що вони очікують від сервісу – простоту, впевненість, економію часу та гарне ставлення до себе”, – розповів бізнесмен та співзасновник monobank Олег Гороховський.

Нагадаємо, що monobank – це мобільний застосунок та спільний банкінг-проєкт Універсал Банку Сергія Тігіпка та IT-компанії Fintech Band. Повноцінно запущений у листопаді 2017-го. Позиціонує себе як перший мобільний банк в Україні без відділень.

Fintech заснували колишні топменеджери ПриватБанку, зокрема ексголова правління банку Олександр Дубілет і його син Дмитро. У серпні 2021 року Олег Гороховський заявив, що вартість monobank перевищила позначку понад $1 мільярд.

Читайте також:

Підписуйтесь

Новий цифровий центр запрацював у Вільногірську: подробиці

Наталія Москаленко 14:07, 18 Жовтня 2024
Освітній центр у Вільногірському ліцеї №4
Освітній центр у Вільногірському ліцеї №4 / фото Вільногірська міська рада

Освітній центр відкрився у Вільногірському ліцеї №4 завдяки підтримці міжнародних партнерів з Японії. Він створений для вивчення сучасних технологій і розвитку навичок, які є популярними у XXI столітті. Центр оснащений сучасною технікою, що дозволяє учням займатися робототехнікою, використовувати штучний інтелект і реалізовувати різноманітні проєкти.

Про це повідомляє Вільногірська міська рада.

У новому освітньому центрі в Вільногірському ліцеї №4 учні можуть здобувати знання та навички, які мають великий попит у XXI столітті. Тут вони можуть надолужувати освітні втрати, займатися робототехнікою, проводити дозвілля з користю, спілкуватися, міркувати, створювати нові проєкти та використовувати штучний інтелект.

Центр оснащено сучасними технологіями: планшетами, ноутбуками, 3D-принтером, наборами для робототехніки та інтерактивною панеллю. Також він забезпечений генератором і портативною зарядною станцією. Ремонт приміщення був проведений за кошти міського бюджету.

“Департамент соціально-гуманітарної політики Вільногірської міської ради Дніпропетровської висловлю слова вдячності Японському агенству міжнародного співробітництва, Дніпропетровській обласній військовій адміністрації та Вільногірській міській раді Дніпропетровської області за створення сучасного цифрового освітнього центру”, – повідомили у Вільногірській міській раді.

Читайте також:

Підписуйтесь

Новий маркетплейс від monobank: коли відкриття

Запуск маркетплейсу під назвою “Market by mono” запланований на 21 жовтня. На старті проєкту там будуть представлені три категорії: ґаджети, смартелектроніка та компʼютерна техніка. Про […]

15:30, 18.10.2024 Бойцун Дмитро

Новий цифровий центр запрацював у Вільногірську: подробиці

Освітній центр відкрився у Вільногірському ліцеї №4 завдяки підтримці міжнародних партнерів з Японії. Він створений для вивчення сучасних технологій і розвитку навичок, які є популярними […]

Дніпропетровський фермер виростив гігантський гарбуз і встановив національний рекорд

Після офіційної реєстрації рекорду, гігантський гарбуз буде виставлений на аукціон. Кошти, отримані від продажу, будуть передані на потреби Збройних Сил України. Про це повідомляє керівниця […]

12:30, 18.10.2024 Бойцун Дмитро

Пожежі у Камʼянському та Нікополі цієї ночі: деталі

В Камʼянському загорілась квартира на п’ятому поверсі в дев’ятиповерховому житловому будинку. Із задимленого під’їзду рятівники вивели чотирьох мешканців. Про це повідомляє головне управління ДСНС Дніпропетровської […]

11:00, 18.10.2024 Бойцун Дмитро

В Україні 50 та 200 гривень зникнуть з обігу: деталі

З 1 листопада в Україні почнуть замінювати банкноти старого зразка на нові. Поступово вилучатимуть банкноти номіналом 50 та 200 гривень зразків 2003 – 2007 років. […]

09:27, 18.10.2024 Бойцун Дмитро