
Немає нічого простішого й ароматнішого за цей десерт. Він нагадує дитинство та ідеально підходить для прохолодних вечорів.
Редакція Вільногірськ IN.UA підготувала один з варіантів рецепту цього десерту.
Інгредієнти:
• 4 яблука (краще кисло-солодкі);
• 2 ст. л. меду;
• 1 ч. л. кориці;
• жменька родзинок чи горіхів (за бажанням).
Приготування:
1. Виріжте серединку яблук, але не до кінця – щоб утворилася “чашечка”.
2. У кожне яблуко покладіть трохи меду, щіпку кориці та начинку (родзинки чи горіхи).
3. Викладіть на деко та запікайте 20–25 хвилин при температурі 180 °C.
Готово! Яблука стануть м’якими, соковитими й неймовірно ароматними. Подавати можна з кулькою морозива або просто з гарячим чаєм.
Читайте також:
Підписуйтесь