
Млинці – невід’ємний символ Масниці, коли аромати свіжоспеченого тіста наповнюють оселі теплом і затишком. Від солодких до солоних, від класичних до екзотичних – начинки можуть здивувати навіть найвибагливіших гурманів.
Начинки для млинців – читайте на Вільногірськ.IN.UA
Сирна начинка
Інгредієнти:
• сир – 500 грамів;
• жовток яйця – 1 штука;
• цукор – 2 столові ложки;
• родзинки – 50 грамів.
Приготування:
Замочіть родзинки в окропі на кілька хвилин, потім злийте воду. У мисці змішайте сир, жовток та цукор. Перетріть масу до однорідної консистенції. Додайте до суміші підготовлені родзинки та ретельно перемішайте.
М’ясна начинка
Інгредієнти:
• м’ясний фарш (свіжий) – 500 грамів;
• цибуля ріпчаста – 1 штука;
• сіль – за смаком;
• перець – за смаком.
Приготування:
Дрібно наріжте цибулю. Обсмажте цибулю на сковороді до прозорості. Додайте м’ясний фарш і продовжуйте смажити, розбиваючи грудочки лопаткою. Приправте сіллю та перцем за смаком. Смажте до повної готовності фаршу.
Грибна начинка
Інгредієнти:
• гриби – 500 грамів;
• цибуля ріпчаста (середнього розміру) – 2 штуки;
• сіль – за смаком;
• перець – за смаком.
Приготування:
Наріжте гриби на невеликі шматочки. Обсмажте гриби на розігрітій сковороді до золотистого кольору. Окремо обсмажте подрібнену цибулю до м’якості. Змішайте гриби з цибулею, посоліть і поперчіть за смаком.
Начинка з червоної риби
Інгредієнти:
• філе слабосоленої червоної риби – за смаком;
• плавлений сир (м’який) – за смаком;
• зелень (за бажанням) – за смаком.
Приготування:
Дрібно наріжте філе червоної риби. Змішайте рибу з м’яким плавленим сиром до однорідної маси. За бажанням додайте подрібнену зелень та перемішайте.
Начинка з чорносливу і вершків
Інгредієнти:
• чорнослив – 200 грамів;
• цукор – 1 столова ложка;
• кориця – щіпка;
• вершки – 50 грамів.
Приготування:
Залийте чорнослив окропом та залиште на 10 хвилин. Злийте воду та подрібніть чорнослив. Додайте цукор, корицю та вершки. Ретельно перемішайте до однорідної маси.
Начинка з яблук та горіхів
Інгредієнти:
• кисло-солодкі яблука – 2 штуки;
• волоські горіхи – 1 столова ложка;
• цукор – 2 столові ложки;
• кориця – щіпка
Приготування:
Яблука натерти на тертці. Волоські горіхи подрібнити. Змішати натерті яблука з горіхами. Додати цукор і корицю, добре перемішати.
Читайте також:
- Ніжний мандариновий пиріг: простий рецепт зимового задоволення
- Паски за власним рецептом: переселенка поділилась сімейним рецептом випічки до Великодня
Підписуйтесь