
Щоб зробити вашу паску ще смачнішою та красивішою, спробуйте ці прості рецепти глазурі: білкову, на желатині та без використання білка або желатину.
Рецепти глазурі для паски – читайте на Вільногірськ.IN.UA
Білкова глазур
Інгредієнти:
- цукрова пудра – 100 грамів;
- яєчний білок – 1 штука;
- лимонна кислота/ лимонний сік – 2 грами/ 1 чайна ложка.
Приготування:
Розділити білок та жовток холодного яйця. Збити білок міксером на маленькій швидкості, потім на великій. В процесі додати в білок пудру та лимонну кислоту. Збивати далі, допоки маса не стане однорідною. Після приготування одразу нанести на паску.
Глазур на желатині
Інгредієнти:
- желатин – 1 чайна ложка ( 5 грамів );
- вода – 6 столових ложок;
- цукор – 1 стакан;
- лимонна кислота – щіпка.
Приготування:
Залити желатин 2 ложками холодної води. Цукор і кислоту змішати з іншою водою та нагріти в каструлі на маленькому вогні до повного розчинення. Додати до цієї маси набряклий желатин. Отримане збивати міксером 3 хвилини до білої піни. Злегка остудити до теплого стану та наносити на паски.
Глазур без білка та желатину
Інгредієнти:
- цукрова пудра;
- лимонний сік – 1 столова ложка.
Приготування:
Всипати в ємність потроху цукрову пудру та підливати лимонний сік. Перемішати, поки маса не стане однорідною. Готову глазур відразу нанести на теплі паски.
Читайте також:
- Справжня українська паска: традиційний рецепт, що передається поколіннями
- Як пофарбувати яйця на Великдень кавою: інструкція
Підписуйтесь