
Залишилася паска після свят? Не поспішайте її викидати — із кількох простих інгредієнтів можна приготувати ароматний солодкий сніданок із засохлої паски, що нагадує французькі тости. Золотиста скоринка, коричний аромат і улюблене варення зроблять цей ранковий десерт справжньою гастрономічною втіхою.
Редакція Вільногірськ.IN.UA підготувала рецепт солодкого сніданку із засохлої паски.
Інгредієнти:
- паска;
- 3 яйця;
- кориця за смаком;
- вершкове масло для смаження;
- 100 мілілітрів молока;
- улюблене варення;
- сметана або йогурт.
Приготування:
Паску слід нарізати кружальцями середньої товщини — так, щоб її зручно було обсмажувати.
У глибокій мисці збиваємо яйця, додаємо до них цукор, дрібку кориці та трохи молока. Усе ретельно перемішуємо до однорідної консистенції.
На сковороді розігріваємо вершкове масло. Кожен шматочок паски занурюємо в яєчну суміш, а потім кладемо на гарячу сковороду. Обсмажуємо до золотистої скоринки з обох боків.
Готові тости викладаємо стопкою — один на одного. Між шарами можна додати варення, сметану або йогурт, щоб зробити десерт ніжнішим та соковитішим.
Читайте також:
- Ніжний мандариновий пиріг: простий рецепт зимового задоволення
- День брауні: готуємо найсмачніший десерт за лічені хвилини
Підписуйтесь