В Укрзалізниці запустили меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення. Наразі готовий обід можна придбати лише в окремих рейсах. В майбутньому меню та кількість рейсів, в яких можна придбати страви, планують розширити.
Про це повідомляє Укрзалізниця.
Готовий обід прямо в потязі
Тестування нової послуги проходить лише на деяких найдовших рейсах:
- №351/352 Київ — Кишинів;
- №95/96 Київ — Рахів;
- №29/30 Київ — Ужгород;
- №4/3 Запоріжжя — Ужгород.
Один з потягів проходить через Дніпропетровщину, а саме №4/3 Запоріжжя — Ужгород. Він зупиняється на станціях “Дніпро-Головний” та “Кам’янське-Пасажирське”.
Провідники зазначених поїздів вже можуть запропонувати:
- карпатські деруни;
- омлет із житомирських яєць;
- курка з подільською картоплею та овочами;
- кримськотатарський плов з яловичиною.
Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко. Як заявляють в Укрзалізниці, страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання. Гарячі обіди коштують від 170 до 190 гривень.
Читайте також:
- Благодійний захід біля новорічної ялинки у Вільногірську
- 21 травня в Україні відзначатимуть нове державне свято
Підписуйтесь